Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Lia.bg

online

Lia Gallery -new

Проекта lia gallery се роди в края на 2007 година. Смел, дързък, изпълнен с вяра, доза съмнение, но най-вече зареден с много ентусиазъм! За няколко месеца превърнахме сграда в центъра на София в наш уютен дом, в който с удоволствие и до днес посрещаме Вас - нашите клиенти. Показваме новости от кухнята на големите европейски производители. Донасяме и следваме модни тенденции. Предлагаме висококачествени продукти и различен, наш начин на обслужване.

LG1

Дизайн център lia gallery - София, бул. "Ген. Данаил Николаев" 12, 0885 80 7000

В началото, дори и не предполагахме какво точно ще означава lia gallery! Днес знаем, че лудия проект от края на 2007 година ни позволи в този момент да сме тук! Работихме неуморно и доразвихме концепцията. Така, през Февруари 2017та се появи lia galery Стара Загора!

lia gallery Стара Загора

Дизайн център lia gallery - Стара Загора, ул. "Промишлена"1, 0887 519 539 

На 07.05.2019 открихме трети дизайн център lia gallery - Плевен на ул. "Сторгозия" 19. Това е третият голям магазин от веригата lia gallery, където клиентите могат да се насладят на голямо разнообразие на ламинирани и естествени паркети, первази, лайстни и стенни облицовки на световно известни марки, за които високото качество на изработка е в основата на концепцията им.

lia gallery Плевен 

Дизайн център lia gallery - Плевен, бул. "Сторгозия" 19; 0889 277 317

Печат Е-мейл

изработка на уеб сайт от 3DWebDesign