unilin vector logo 1

  

UNILIN е компания, основана през 60-те години на миналия век в Югозападна Фландрия, Белгия.

Името на компанията идва от съкращението „Union de Lin“. Тя е създадена от няколко фермерски семейства, които се занимават с преработката на лен и развиват ленената промишленост. В началото се произвеждат плоскости за мебелната и строителна индустрия с използването на лен. През 70-те и 80-те години компанията бързо се разраства и започва производство на меламинови плоскости, ламинирани подови настилки и покривни панели.

Quick Step Logo 1

Днес подразделението на UNILIN за подови настилки произвежда ламинирани, дървени и винилови подови настилки под марките Quick-Step, Pergo и Balterio. Компанията работи в над 100 страни, а брандът Quick-Step е символ на качество, лидер е в иновациите и дизайна на подовите настилки.

През 1997 Quick-Step изобретява и създава нова, своя собствена и патентована в световен мащаб инсталационна система за кликване (щракване) – Uniclic.  Тя революционна за времето си, напълно интегрирана система без нужда от използване на лепило. Uniclic гарантира сигурна, бърза и лесна инсталация и монтаж във всяка ситуация.

 uniclic logo slogan 

 

Добре дошли в света на подовите настилки Quick-Step!

Quick Step Logo

Вашият под е в основата на интериора на вашия дом. Ето защо Quick-Step предлага многобройни цветове, стилове и покрития, за да осигури перфектно съчетание за всеки вкус и индивидуалност.

Независимо дали предпочитате луксозни винилови плочки и дъски, автентичността на подовата настилка от истинско дърво или практическите ползи от ламиниран под, със сигурност ще намерите подова настилка, която напълно отговаря на вашите нужди и стил. И това не спира дотук, защото всички подови настилки на Quick-Step са лесни за инсталиране и са проектирани да останат красиви в продължение на много години ... 

Повече за продуктите на Quick-Step може да откриете тук: