Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Lia.bg

Online

Сайдинг

Какво наричаме „сайдинг“?
С какво се отличава виниловият сайдинг от марката Vox?
Виниловия сайдинг на Vox в магазините на паркети Лиа
Защо да закупите сайдинг от паркети Лиа?

Какво наричаме „сайдинг“?

Сайдинг
Сайдинг - Богата гама от възможности

С понятието „сайдинг“ обозначаваме тип външна облицовка, която е позната и предпочитана от потребителите по цял свят. Тя се използва както за къщи и жилищни блокове, така и за най-различни бизнес и обществени сгради. Залагането на сайдинг и по-специално на винилов сайдинг си има множество преимущества в разнообразни аспекти. Започвайки от невероятните резултати по отношение външния вид и естетиката на съответните сгради, и стигайки до отличната им изолация и защита от основните фактори на външната среда. Ето защо да изберете винилов сайдинг и за вашия дом или друга сграда:

1. Винилов сайдинг: Естетика и стил – виниловият сайдинг ще гарантира стилния и естетичен външен вид на всяка една сграда. Той изглежда напълно естествено и освен това дава възможност за редица вариации по отношение на дизайна. Благодарение на виниловия сайдинг ще можете да си изберете облик на своя дом, който в най-голяма степен пасва на вкусовете и предпочитанията ви.

Сайдинг 1
Сайдинг - Качество и достъпност

2. Винилов сайдинг: Отлична изолация – друго преимущество на виниловия сайдинг е, че предоставя отлична изолация от основните фактори на външната среда. Благодарение на въпросната изолация през по-студения период от годината ще си спестите значително количество разходи за отопление. Но това съвсем не е всичко. Виниловият сайдинг е ефективна преграда и срещу всякакви външни шумове, които биха могли да ви притесняват. Така дори да живеете в оживена зона, където редовно се събират тълпи от хора или минават множество превозни средства, след прибиране в своя дом ще получавате спокойствието и тишината, от които се нуждаете.

3. Винилов сайдинг: Устойчивост във времето – виниловият сайдинг е изключително устойчив и ще запази отличното си състояние за дълъг период от време. Той не се влияе по никакъв начин от метеорологични фактори като влага и ветрове. Насекомите и другите най-често срещани около домовете вредители също не са способни да го деформират. В допълнение, структурата на виниловия сайдинг е такава, че да позволява свободното оттичане на водата, както и да предотвратява полепването на прах.

4. Винилов сайдинг: Лесни монтаж и поддръжка – няма да имате никакви проблеми по отношение монтажа на виниловия сайдинг. Можете да го направите при всякакви метеорологични условия навън и освен това не е нужно предварително да се заглажда стената. Редовното почистване на сайдинга също е доста лесно, като извън него не се изисква някаква специфична поддръжка.

5. Винилов сайдинг: Екологично чист продукт – и накрая, виниловият сайдинг е екологично чист продукт. Той по никакъв начин не може да навреди на човешкото здраве и кондиция, нито пък на състоянието на околната среда. Ако сте любители на „зеления“ начин на живот, определено виниловият сайдинг е подходящият продукт за облицовка на дома ви.

С какво се отличава виниловият сайдинг от марката Vox

Сайдинг 2
Сайдинг - Вземете от нас!

Полската марка Vox е на пазара от 1989 година. Тя има богат опит по отношение производството на винилов сайдинг. Нейните продукти от тази категория се разпространяват посредством отлично изградена дистрибуторска мрежа в множество европейски и азиатски държави. Когато става въпрос за сайдинг от марката Vox, можем да посочим като отличителни характеристики високото качество, вниманието към детайла и богатата гама от цветове и дизайни. Произвежданите от Vox артикули притежават сертификати от редица международни институти и организации, удостоверяващи тяхната надеждност и ефективност.

Виниловия сайдинг на Vox в магазините на паркети Лиа

В магазините на паркети Лиа ще откриете най-добрите продукти от категория „Сайдинг“ на марката Vox. При нас виниловият сайдинг е наличен в най-различни цветове и декори, така че да бъдат удовлетворени изискванията и предпочитанията на максимално широк кръг от потребители. От една страна, предлагаме сайдинг във всички основни цветове – бял, сив, жълт, зелен, беж, крем. От друга, можем да ви предоставим сайдинг и в изящни дървесни декори, като например блатен дъб, бор, сребърен кедър, снежен дъб и златен дъб. Изцяло от вас зависи да изберете този сайдинг, който най-добре пасва на естетическите ви вкусове, както и на облика и атмосферата на вашия дом.

Защо да закупите сайдинг от паркети Лиа?

Сайдинг 3
Сайдинг - Разгледайте каталога ни!

Ние от паркети Лиа ще ви предоставим предимства по отношение на всички аспекти от покупката на сайдинг – качество, разнообразие, достъпност, информираност. Ето защо да закупите сайдинг именно от нас:

Качество и разнообразие – както личи от информацията по-горе, ние предлагаме само и единствено винилов сайдинг от най-високо качество. Продуктите, които ще закупите от нас, не само ще отговорят на изискванията ви по отношение на функционалност и естетика, но и ще запазят отличното си състояние за дълъг период от време. От друга страна, даваме възможност на клиентите си да избират измежду множество модели, цветове и декори винилов сайдинг, така че покупката да ги остави напълно удовлетворени и сигурни, че инвестицията, която са направили в дома си, наистина си е заслужавала.

Достъпност в цялата страна – независимо в коя част от страната или населено място живеете, ще имате възможност да се възползвате от свойствата и характеристиките на предлагания от нас първокласен сайдинг. Разполагаме с общо 6 магазина, намиращи се в различни градове – по 2 в София и Стара Загора, както и по 1 в Плевен и Харманли. В допълнение, сме изградили големи дизайнерски центрове в София и Стара Загора, а съвсем скоро предстои откриването и на още 1 такъв в Плевен. Ако никой от посочените обекти не ви е удобен като местоположение, е налице и друга опция. Дистрибуторите ни могат да доставят желания сайдинг до посочен от вас адрес в максимално кратки срокове след извършване на самата поръчка.

Професионална консултация – можете да се консултирате с екипа на паркети Лиа по всякакви въпроси, свързани с виниловия сайдинг, които ви интересуват. От избора на конкретен модел или дизайн сайдинг до последващия процес по монтаж. Вижте как да се свържете с нашия екип от страницата „Контакти“.

Печат Е-мейл

изработка на уеб сайт от 3DWebDesign