Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

За нас

     Паркети ЛИА      

ЗА НАС     

        Паркети ЛИА е компания, създадена от вдъхновението да помогнем домът и светът да бъдат по-красиви, по-удобни и по-приветливи. Вече над 20 години вярваме, че щастието се съдържа в малките неща и затова подхождаме към всеки свой клиент с отговорност пред него с продуктите и услугите, които предлагаме!

     В Паркети ЛИА предлагаме ламинирани, естествени и масивни паркети и аксесоари за тях. Работим само с най-добрите европейски и световни производители, които гарантират качеството на предлаганите материали, за да можем ние спокойно и с усмивка да ви препоръчваме стойностни решения за изпълнение.

     Огромното разнообразие и богат асортимент декори, с които разполагаме, постоянни промоции на качествени паркети, превръщат всеки посетител в наш клиент и приятел.

     Стремежът ни - високи стандарти на работа в целия цикъл на дейността: от заявката, транспторта, доставката, до обслужването на клиентите, което прави компанията предпочитан партньор от клиенти, залагащи на качеството и отговорната работа.

     Мисията ни - да изградим, утвърдим и задържим високия имидж на предлаганите продукти и услуги на българския пазар. Да бъдем винаги в услуга на клиента – да работим изцяло в стремежа си да спечелим, задържим и удволетворим неговите изисквания.

     Целите ни - да не спираме да развиваме и повишаваме професионалните квалификации и компетенции на нашите служители, да обогатяваме непрекъснато асортимента на предлаганите стоки и услуги, отговарящ изцяло на високотехнологичните стандарти.

     Присъстваме осезаемо на пазара и с:

     Стенни и таванни облицовки, луксозни винилни настилки.

     LVT, декинг, огромно разнообразие от съпътстващи профили, лайстни и аксесоари.

     Окачени фасади, зимни градини и дограми, които се планират индивидуално, изпълняват се с безупречено качество, защото разполагаме с небходимите технически средства, производствена база и не на последно място екипи от професионалисти. Поръчките се изпълняват с висококачествени профили, стъкла и аксесоари от доказани и наложили се с времето марки. Предлагаме съвременни интериорни решения, съобразени със спецификата и интериора на всяко помещение.

     Развихме проектиране и монтаж на душ кабини, паравани, стъклени врати с витрини- допринасящи функционалност и естетика.

     Външни и вътрешни щори с голямо разнообразие, съобразени както с функциалностите на прозоречните пространства, така и с актуалните модни тенденции в интериорните решения.

     „Не е лесно да спечелиш клиент, но още по-трудно е да го задържиш и да му дадеш основнаие да вярва, че е направил най-добрия избор." Това е основен движещ принцип, на който се базира дейността на компанията ни.

     За нас ще бъде удоволствие заедно да изградим уюта и спокойствието във вашия дом, офис, вила или градина!

     Горди сме да споделим също така, че много български дизайнерски студиа, архитекти и водещи фирми са наши постоянни партньори.

изработка на уеб сайт от 3DWebDesign
lia gallery